Home / Γρεβενά

Γρεβενά

Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΕΧΕΙ ΙΔΑΝΙΚΑ, ΟΥΤΕ ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΚΥΝΑ.

Την Κυριακή στη νέα γενιά του όμορφου τόπου μας, μπαίνει ένα μεγάλο δίλημμα: Θα πάμε μια από τα ίδια, δίνοντας συγχωροχάρτι σε όλες αυτές τις παρατάξεις που έβαλαν πλάτη στο να εφαρμοστούν όλες οι αντιδραστικές και αντιλαϊκές κατευθύνσεις της ΕΕ και ..

Διαβάστε περισσότερα

“Η επόμενη μέρα θα ‘ναι μια μέρα ΕΛΠΙΔΑΣ και αισιοδοξίας”

Σ’ αυτές τις εκλογές για την Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση η όποια επιλογή κάνουμε θα καθορίσει σε πολύ μεγάλο βαθμό το πώς θα πορευτούμε στο μέλλον. Θα καθορίσει το αν θα βάλουμε τέρμα στην οπισθοδρόμηση και την απαξίωση της Δυτικής Μακεδονίας, αν θα κλ..

Διαβάστε περισσότερα

Ο Δημοσθένης Κουπτσίδης στις Τοπικές Κοινότητες Ελάτου, Καληράχης, Μεγάρου.

Με έντονη την παρουσία του κόσμου και απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι προεκλογικές επισκέψεις του Υποψηφίου Δημάρχου Γρεβενών και Επικεφαλής του συνδυασμού «Μαζί συνεχίζουμε» κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη. Τελευταίος σταθμός των περιοδειών του οι Τοπικές ..

Διαβάστε περισσότερα

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ-ΔΩΡΕΑΝ ΝΟΜΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ

Αγαπητοί Συνάδελφοι, Η Διοίκηση του ΠΑΝ.Σ.Ε.Κ.Τ.Ε. (Πανελλήνιο Σωματείο Εστιατοριών – Καφετεριών – Τουριστικών Επιχειρήσεων και Συναφών Επαγγελμάτων Ελλάδας) με ευθύνη και μετά από προσπάθειες δύο ετών στην διοικητική συγκρότηση ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ δύο Νομικ..

Διαβάστε περισσότερα

Χατζηλιάδου – Μαχαιρά Μαρία, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Π.Ε. Γρεβενών

Η Μαρία Χατζηλιάδου–Μαχαιρά γεννήθηκε το 1979 και μεγάλωσε στα Γρεβενά. Είναι πτυχιούχος μηχανικός γεωτεχνολογίας και περιβάλλοντος, ολοκληρώνοντας και τις σπουδές της ως γεωπόνος. Εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας στα Γρεβενά περισσότερο από 15 χ..

Διαβάστε περισσότερα

Περιοδεία Γιώργου Δασταμάνη στα χωριά Ελεύθερο (Α΄ & Β΄), Ασπρόκαμπο, Μυρσίνη, Μικρό & Μεγάλο Σειρήνι.

Ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 23-5-2019, το πρόγραμμα των προεκλογικών περιοδειών του συνδυασμού «Γρεβενά Συμμετέχω Ενεργά». Ο επικεφαλής του συνδυασμού Γιώργος Δασταμάνη συνοδευόμενος από υποψηφίους συμβούλους επισκέφθηκαν τα χωριά Ελεύθερο (Α΄ και Β΄), Α..

Διαβάστε περισσότερα

H Κεντρική προεκλογική εκδήλωση Κ. Παλάσκα

Τεράστια η συμμετοχή των πολιτών στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση του υποψηφίου Δημάρχου Κώστα Παλάσκα. Σε μια κατάμεστη αίθουσα, με πολλούς όρθιους που έφταναν μέχρι το φουαγιέ του Κέντρου Πολιτισμού Γρεβενών μίλησε ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Κώστας..

Διαβάστε περισσότερα

Δρομολόγια Κινητών Αστυνομικών Μονάδων (από 27-05-2019 έως 02-06-2019)

Ανακοινώνεται ότι για την επόμενη εβδομάδα (από 27 Μαΐου έως 02 Ιουνίου του έτους 2019) τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας θα είναι τα ακόλουθα: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΡΕΒ..

Διαβάστε περισσότερα

Πάσα στους νέους…

Στις δημοτικές εκλογές στις 26 Μαΐου ψηφίζουμε Νικόλαο Μήτσιο του Αθανασίου, για δημοτικό σύμβουλο του Δήμου Γρεβενών, με τον συνδυασμό "Μαζί Συνεχίζουμε" του Δημοσθένη Κουπτσιδη. Γίνε εσύ η αλλαγή που θέλεις να δεις στον τόπο σου ! Η μπάλα είναι ..

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ

Κυρίες, Κύριοι, Μετά την δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως του νέου νόμου 4611/2019 (ΦΕΚ 73Α – επισυνάπτεται στην παρούσα), επιχειρούμε μία πρώτη καταγραφή των διαδικασιών συμμετοχής στις ρυθμίσεις των ασφαλιστικών και των φορολογικών οφειλώ..

Διαβάστε περισσότερα

ΓΡΕΒΕΝΑ: Τα εκλογικά κέντρα

Στα 193 ανέρχονται τα εκλογικά τμήματα στην Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών όπου είναι εγγεγραμμένοι 41.844 ψηφοφόροι. Τα 67 είναι διπλά και τα 59 ενιαία Στα διπλά εκλογικά τμήματα οι ψηφοφόροι θα ψηφίζουν, στον μεν «Α» για τις Ευρωεκλογές και τις Περ..

Διαβάστε περισσότερα

Επίσκεψη Δημοσθένη Κουπτσίδη σε Δοξαρά, Πριόνια, Καλλιθέα και Ταξιάρχη

Με απόλυτη επιτυχία συνεχίζονται οι προεκλογικές περιοδείες του Υποψηφίου Δημάρχου Γρεβενών κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη σε Τοπικές Κοινότητες του Δήμου. Την Τετάρτη 22 Μαΐου 2019 ο κ. Κουπτσίδης, συνοδευόμενος από υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους του συνδ..

Διαβάστε περισσότερα

Π.Ε.Α.Ε.Α.-Δ.Σ.Ε Γρεβενών: Στηρίζουμε «Λαϊκή Συσπείρωση»

Σε συνεδρίαση που έκανε το Δ.Σ. του παραρτήματος της Π.Ε.Α.Ε.Α.-Δ.Σ.Ε Γρεβενών πήρε ομόφωνα την παρακάτω απόφαση η οποία έχει ως εξής: Όλοι οι αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ νομού Γρεβενών, οι φίλοι και απόγονοι αυτών στις επερχόμενες Ε..

Διαβάστε περισσότερα