Home / Κόσμος

Κόσμος

Το σχολείο της ειρήνης στη Λέσβο έλυσε το μεσανατολικό

Ένα άρθρο από μια ισραηλινή σελίδα λέει πράγματα τα οποία τα “ελληνικά” MME για κάποιο λόγο τα κρύβουν. Το σχολείο που ιδρύθηκε στη Λέσβο από μια εβραϊκή ΜKO όπως οι ίδιοι μας ενημερώνουν είναι το μέρος όπου οι μουσουλμάνοι και οι εβραίοι έλυσαν τις..

Διαβάστε περισσότερα

Έτσι μπορούν να σε κάνουν να λες και να κάνεις ο,τι θέλουν, ΧΩΡΙΣ τη συγκατάθεσή σου

Η τεχνολογία εξελίσσεται με ραγδαίους ρυθμούς. Ρεπορτάζ: Νεκτάριος Αρχοντίου Πλέον, αποτελεί αδιαμφισβήτητα, ένα πολύ επικίνδυνο εργαλείο στα χέρια κακόβουλων ατόμων. Σύμφωνα με πολλούς, ένα από τα μεγάλα προβλήματα της εποχής μας είναι τα λεγόμενα..

Διαβάστε περισσότερα

«ΤΡΕΧΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ»: Ήρθε στην Ελλάδα, κάτι που πρέπει να γνωρίζετε

Του Γιώργου Φαρμάκη Ότι θα δούμε στο άμεσο μέλλον, βασίζεται σε προσχέδια. Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε τα ΠΡΟΣΧΕΔΙΑ, ώστε να είμαστε προετοιμασμένοι για αυτά που θα δούμε άμεσα.. Σε ολόκληρο τον κόσμο και φυσικά και στην Ελλάδα, η προώθηση της ο..

Διαβάστε περισσότερα

Είστε έτοιμοι; Τα πράγματα ξέφυγαν: Δεν είναι επιστημονική φαντασία αλλά ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ πραγματικότητα

Μέχρι σήμερα, το χειρότερο που μπορούσε κανείς να φανταστεί, ήταν ένας κόσμος στον οποίο οι πάντες και τα πάντα θα ήταν υπό απλή παρακολούθηση. Ρεπορτάζ: Νεκτάριος Αρχοντίου Ωστόσο οι παγκοσμιοποιητές δεν σταματούν εκεί. Ζητούν ολοκληρωτικό έλεγχο κ..

Διαβάστε περισσότερα

Στρατιωτικό φυλλάδιο επικηρύττει τον πατριωτισμό στην Αγγλία

Στο πεζικό του Ηνωμένου Βασιλείου ο πατριωτισμός είναι κάτι που διώκεται επίσημα πλέον. Ένα φυλλάδιο που διανεμήθηκε μόνο σε υψηλόβαθμους τους έλεγε μια πλειάδα χαρακτηριστικών τα οποία είναι δείγμα εξτρεμισμού και τους καλούσε όταν τα εντοπίσουν σε ..

Διαβάστε περισσότερα

ΗΓΕΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΩΝ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΚΑΛΟΠΕΡΝΟΥΣΕ ΣΤΗΝ…ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ…«ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ»!

Ένα ηγετικό στέλεχος των Ταλιμπάν, ο διοικητής Ζαρκάουι, δούλευε για τρία χρόνια σε φάρμα στην Κρήτη και η οικογένεια για λογαριασμό της οποίας εργαζόταν, τον φώναζε «Αλί»! Η εφημερίδα ‘New York Times’ περιγράφει σε εκτενές άρθρο της την διπλή ζωή τ..

Διαβάστε περισσότερα

Το Συμβούλιο της ΕΕ εξέδωσε τον Κανονισμό για την Κάρτα του Πολίτη!

σχόλιο ID-ont: Εγκρίθηκε από το Συμβούλιο της ΕΕ ο Κανονισμός για τις Νέες, με RFID τσιπάκι, Ηλεκτρονικές Ταυτότητες. Δείτε κατωτέρω το σχετικό Δέλτιο Τύπου. Επισημαίνουμε πως η εφαρμογή του Κανονισμού γίνεται χωρίς να ενσωματωθεί στην Εθνική Νομοθε..

Διαβάστε περισσότερα

Απαγόρευση σε πατέρα να αποκαλεί τη κόρη του με το όνομα της.

Δικαστήριο απαγορεύει σε πατέρα στον Καναδά να αποκαλέσει την κόρη του με το όνομα που τη βάφτισε. Ο λόγος είναι γιατί η δεκατετράχρονη αποφάσισε να αλλάξει φύλο και το νομικό πλαίσιο του Καναδά επιβάλλει στους γονείς να συμμορφωθούν αλλιώς θα έχουν..

Διαβάστε περισσότερα

Ο εφιάλτης ξεκίνησε και στόχος είναι το 2040:Πλέον δεν κρύβονται- Όλα στη φόρα

Τα γεγονότα τρέχουν… Έκθεση ειδικών που είδε το φως της δημοσιότητας, επισημαίνει τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις (βλ.Ατζέντα 2030) που προκαλεί η συμβατική παραγωγή κρέατος. Μιλά μάλιστα για μια μεγάλη αλλαγή που έρχεται και θα ολοκληρωθεί τουλάχιστ..

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΩΝ ΚΑΙ Η ΑΝΑΤΟΛΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ!

Ο ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΩΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ Γράφει ο Γεωκών Σημείωση του Γεωκών: Είναι δυνατόν μετά από την μεγαλύτερη καταστροφή του πλανήτη ( Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος ) να συνεχίζουν να υπάρχουν..

Διαβάστε περισσότερα

Δυσαρεστημένοι οι διοργανωτές, του thessaloniki pride, επειδή θα γίνει και STRAIGHT PRIDE

Δυσαρεστημένοι οι διοργανωτές, του thessalonikh pride, επειδή θα πραγματοποιηθεί straight pride, την ίδια μέρα. Τι δήλωσε ένας εκ των διοργανωτών: «Έχουμε συνηθίσει τις αντιδράσεις. Πριν δύο τρία χρόνια αντιδρώντες είχαν στήσει μπλόκο στην οδό Τσιμ..

Διαβάστε περισσότερα

Κλιματική αλλαγή να το λέμε τώρα;

Η μεγαλύτερη διαφημιστική καμπάνια της παγκοσμιοποίησης έχει την τάση να αλλάζει ονόματα σαν τα πουκάμισα. Κάθε φορά που το τελευταίο τους όνομα δεν ταιριάζει με την πραγματικότητα αρκεί να αλλάξουν μόνο το όνομα και εμείς με τη σειρά μας να κάνουμε ..

Διαβάστε περισσότερα

Τα πρώτα «βήματα» μουσουλμανικού κόμματος στην Ελλάδα – Ένας εφιάλτης που γίνεται πραγματικότητα

Υπόγειες διεργασίες… Είχαμε γράψει για το κόμμα τουρκοφρόνων στην Θράκη «ΚΙΕΦ», βγήκε πρώτο κόμμα στην Ροδόπη, μετά τις ευρωεκλογές: Πληροφορίες αναφέρουν πως στο ισλαμικό κόμμα τουρκοφρόνων σκέφτονται την κάθοδο και στις ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. Τι θα γίν..

Διαβάστε περισσότερα

Θεσσαλονίκη: Γεγονός το 1ο, STRAIGHT PRIDE

Μείναμε άφωνοι! Επιστρέφει στο προσκήνιο το τρίπτυχο ΠΑΤΡΙΔΑ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ Με ποιο τρόπο; Θα μείνετε πραγματικά με το στόμα ανοιχτό. Στην Θεσσαλονίκη δεν ξανάγινε παρόμοια δράση Γεγονός το 1ο, STRAIGHT PRIDE, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Σάβ..

Διαβάστε περισσότερα

Η Microsoft κατεβάζει βάση δεδομένων αναγνώρισης προσώπων από το Internet

Η Microsoft φέρεται να «κατεβάζει» την βάση δεδομένων MS Celeb η οποία περιέχει πάνω από 10 εκατομμύρια εικόνες προερχόμενες από περίπου 100.000 άτομα. Η συγκεκριμένη βάση δεδομένων δημιουργήθηκε το 2016 ενώ η ίδια η Microsoft την περιέγραφε σαν τη..

Διαβάστε περισσότερα