Home / Κοινωνία / ΕΣΚΑΣΕ ΒΟΜΒΑ! Κομματόσκυλο του ΣΥΡΙΖΑ η διευθύντρια των My Market που διέταζε τους υπαλλήλους να χαμογελούν!

ΕΣΚΑΣΕ ΒΟΜΒΑ! Κομματόσκυλο του ΣΥΡΙΖΑ η διευθύντρια των My Market που διέταζε τους υπαλλήλους να χαμογελούν!

mymarket

Σύντροφε Αλέξη, πήγαινε σε εκλογές όσο είναι καιρός γιατί εκεί έξω αρχίζουν τα πράγματα να ζορίζουν επικίνδυνα. Δεν περνάει ούτε μια μέρα δίχως ένα στραπάτσο να σου χτυπήσει τη πόρτα και να σου δείξει την έξοδο. Εκεί που νομίζαμε ότι ξεμπερδέψαμε για σήμερα με την Μυρσίνη Λοίζου και τον οξυδερκή Τσιρώνη έσκασε μία ακόμη πυρηνική βόμβα: H διευθύντρια των My Market που απαιτούσε από τους υπαλλήλους να χαμογελάνε στους πελάτες είναι της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ στη ΓΣΕΕ!

Αλήθεια ρε συ Αλέξη, έχεις αναρωτηθεί πόσα νούμερα συγκέντρωσες σ΄αυτό το κόμμα. Η είδηση από το notioanatolika.gr έχει ως εξής>

Τέλος δεν φαίνεται να έχει ο κατήφορος στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ αφού όπως αποκαλύπτει σήμερα το notioanatolika.gr, το στέλεχος των My Market που συνέταξε την κατάπτυστη επιστολή προς τους εργαζόμενους της συγκεκριμένης αλυσίδας των σούπερ μάρκετ με την οποία τους σύστηνε να χαμογελούν επειδή πληρώνονται, είναι συνδικαλίστρια της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ στη ΓΣΕΕ!

Το θέμα τέθηκε από τον επικεφαλής του ΠΑΜΕ (τη συνδικαλιστική παράταξη του ΚΚΕ), Αλέκο Αρβανιτίδη, στο Γενικό Συμβούλιο της ΑΔΕΔΥ και δεν υπήρξε ουδεμία αντίδραση από τα συνδικαλιστικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ τη σχετική αναφορά επιβεβαίωσε με σχετική ανάρτησή του, σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, και ο πρόεδρος του Γενικού Συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ, Κώστας Μπέσης!

Η συγκεκριμένη συνδικαλίστρια μάλιστα συμμετείχε και στο πρόσφατο συνέδριο της ΓΣΕΕ στην Καλαμάτα το οποίο στιγματίστηκε από επεισόδια μεταξύ εκπροσώπων συνδικαλιστικών παρατάξεων.

Υπενθυμίζεται ότι η συγκεκριμένη συνδικαλίστρια της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ, υπογράφοντας ως Περιφερειακή Διευθύντρια Λειτουργίας Καταστημάτων My Market, είχε ζητήσει από τους εργαζόμενους να χαμογελούν επειδή… «έχουν δουλειά».

Μάλιστα, απάντησε εκ των προτέρων σε όσους… θα γκρίνιαζαν επειδή παίρνουν 300 ευρώ, καθώς όπως είπε «πληρωνόσαστε στην ώρα σας (για αυτούς που θα πουν ότι παίρνουν 300 ευρώ θυμίζω ότι το 300 σε σχέση με το μηδέν είναι 300% περισσότερο)»!

Στην επιστολή της η εν λόγω κυρία είχε αναγράψει τα εξής:

«Καλησπέρα σας,

Σε συνέχεια της επικοινωνίας του διευθυντή της εταιρείας μας, θα σας αναφέρω κάποιους λόγους για να χαμογελάτε για όσους δυσκολεύονται να το κάνουν.

➤ Επειδή έχετε δουλειά

➤ Επειδή πληρωνόσαστε στην ώρα σας (για αυτούς που θα πουν ότι παίρνουν 300 euro θυμίζω ότι το 300 σε σχέση με το μηδέν είναι 300% περισσότερο).

➤ Επειδή εργάζεστε σε μία εταιρεία που σέβεται και ακούει τα προβλήματά σας.

➤ Επειδή η εταιρεία επένδυσε χρήματα για να συνεχίζετε να εργάζεστε.

➤ Επειδή πληρώνεστε για αυτό

➤ Επειδή οι πελάτες του καταστήματος σας πληρώνουν, και πρέπει να τους ευχαριστείτε για αυτό με ένα χαμόγελο.

➤ Γιατί θα έχουμε τόσο καλές προσφορές που πρέπει να τις διαφημίζουμε.

Ανυπομονώ να δω την ανταπόκρισή σας στα αποτελέσματα του μυστικού επισκέπτη που θα γίνει μέσα στον μήνα.

Ευχαριστώ

Περιφερειακή Διευθύντρια Λειτουργίας Καταστημάτων My Market

Γενική Διεύθυνση Λειτουργίας Καταστημάτων».

Η δημοσιοποίηση της επιστολής έγινε με ανάρτηση στο διαδίκτυο όμως ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων από το σύνολο της κοινωνίας γεγονός που οδήγησε, κατά τη My Market, στην απόλυσή του συγκεκριμένου στελέχους, δύο ημέρες αργότερα.

Παρά πάντως το γεγονός ότι η επιχείρηση προχώρησε στην ενέργεια αυτή, η συγκεκριμένη συνδικαλίστρια του ΣΥΡΙΖΑ παρέμεινε να εκπροσωπεί τους εργαζόμενους που πρόσκεινται στο κυβερνών κόμμα και μάλιστα συμμετείχε και στο επεισοδιακό συνέδριο της ΓΣΕΕ στην Καλαμάτα!

Δείτε παρακάτω και τη σχετική ανάρτηση του προέδρου του Γενικού Συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ:

Πηγή

Σχόλια

Ελέγξτε επίσης

Γυναίκα σκοτώθηκε μπροστά στον σύζυγό της ενώ διέσχιζε πεζή την εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας

Το δυστύχημα σημειώθηκε κοντά στα Καμένα Βούρλα – Ο σύζυγος της 56χρονης την περίμενε σε πάρκινγκ Τραγικό θάνατο βρήκε μια 56χρονη γυναίκα η οποία προσπάθησε να διασχίσει πεζή την εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας. Το δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρ..